+32 497 85 46 41 hilde@start2laugh.be

Referenties en getuigenissen

Start 2 Laugh @ work

Bedrijven: Atlas Copco, Ago Jobs & HR, BMW, Kronos, Daikin Europe, Ablynx, KBC, UZGent, Porter Novelli, Novartis, Procter&Gamble, diverse KMO’s, …
Organisaties: diverse afdelingen van Markant, Fugofa, YAR Vlaanderen, De Voorzorg Limburg, Lions, Thuiszorg KINA, Kriskras vzw, Vlerick Business School, …
Events en festivals: TEDxGhent 2018, Suntribe Festival 2018, Sfinx Mixed Festival 2017, …

“Na de sessie kon ik niet zeggen hoe ik mij voelde, het was wel allemaal nieuw voor mij. Nu wel.
Ik heb heel goed geslapen en ben met een glimlach wakker geworden, geweldig. Ik heb daarna echt een hele fijne dag gehad en ik voel me nog altijd heel gelukkig en blij. Het is niet te geloven. Ik ben heel blij dat dit op mijn pad gekomen is en ik ga proberen zelf elke dag wat te lachen.

Ik wil je nog veel succes toewensen. Je bent een prachtig mens dat straal je ook uit.”

Lieve Neyens

“Wat heb ik weer genoten van jouw bijdrage aan het ‘Grenzeloos lachen’- evenement, op 7 mei 2016! Ook vorig jaar was juist jouw bijdrage een eye-opener en gaf tegelijk veel herkenning. Dit jaar zocht je de verdieping, en… die heb je gevonden! Ik vond het heel gedurfd, gewaagd en intens, om door jouw begeleiding en oefeningen zo positief en open te kunnen staan voor elkaar. Voor mij met name een teken dat jij zoveel authenticiteit en veiligheid uitstraalde, dat ik dit ook kon en durfde te doen!”

Franneke Hessing

“Ik zit al enkele maanden thuis met een burn-out, maar heb me toch laten overtuigen om een proefles lachyoga te proberen. Binnengekomen met grote aarzeling naar wat te verwachten, maar achteraf heb ik het me zeker niet beklaagd. Ik heb er ongelooflijk van genoten en het was zalig om me nog eens volledig ontspannen te voelen. Ik heb zelfs ‘s nachts zalig geslapen. Een nachtje zonder woelen en wakker liggen, dat was toch al eventjes geleden. Zaalig!!!”
Sandy Vercruysse

“Hoewel het organiserend team een beetje zenuwachtig was over deze activiteit (matje meebrengen, oefeningen doen…) is het een voltreffer geworden.
Waar onze leden meestal op hun paasbest op de vergaderingen verschijnen, hadden ze nu voor de gelegenheid wat lossere kledij aangetrokken. De spanning werd snel gebroken en er werd ruimte gecreëerd om vrijuit te lachen.
De opkomst was goed en het werd een leuke avond met heel veel lachen, hilariteit en vooral na afloop veel positieve reacties en blije gezichten.“ 

Magd Havermans, voorzitter Markant Zomergem

“Gewoon even een mailtje als feedback op de lachsessie van gisteren.
Het heeft me ongelofelijk deugd gedaan om even de tijd te nemen daaraan deel te nemen.
Ik vind het schitterend hoeveel effect dit kwartiertje al had op mijn gemoedstoestand.

Een aanrader!

Ik wens je heel veel succes en hoop dat heel veel mensen de weg naar jouw lach vinden.
Ik heb hierdoor alvast meer inspiratie en zin gekregen om te durven starten als coach!”

Heidi De Smedt